Bu listedeki oyunların hepsini oynadım ve beğendiğim fazla bilinmeyen oyunları listeledim. Sizde özelllikle internetiniz yoksa bunlardan istediklerinizi indirip uzun süre oynayabilirsiniz.

Ayrıca Diğer Oyun Önerilerimiz ;

Eylül 2019 Android Aksiyon Oyunları

Taktik Savaşları (TFT) Benzeri 2 Android Oyun

Sandbox: Stratagy & Tactics


Bu oyun 2. Dünya savaşını konu alıyor. Oyuna başlarken istediğiniz ülkeyi ve görevi seçiyorsunuz. Birliklerinizi kullanarak size verilen görevi tamamlamaya çalışıyorsunuz. Kara, Deniz ve Hava kuvvetleri var. Bunun yanında Ek birlikler alabilir veya mevcut birlikleriniz seviyesini yükseltebilirsiniz.
Link : Google Play

Görseler : 


WW2 Sandbox Android


Plague Ing.


Bu oyundaki temel mantık dünyadaki bütün insanlığı yok etmek. Öncelik olarak bir virüs yaratıyor ve onu bi ülkeden başlatıyorsunuz devamında insanlara bulaşdıkça etkilerini arttırıyor ve onları öldürmeye başliyorsunuz virüs deniz ve hava yoluyla yayılmaya başlıyor fakat bu arada ülkelerde bu virüse karşı araştırmalar yapmaya çalışıyor.
Link : Google Play

Görseler :

Plague Inc.


Lapse : A Forgotten Future

Bu oyun tamamen yazı tabanlı Dünyada kıyamet koptuktan sonra ulusunuza liderlik etmeye çalışıyorsunuz. Sorun birilerini mutlu ederken diğerlerinin sinirlenmesi ve devrim istemesi.
Link : Google Play

Görseller :

  • Lapse : A Forgotten Future


Dictator 2

Bir ulusun diktatörü olarak görev yapıyorsunuz ve bu ulusta 6 insan grubu var. Her tur istediğiniz biriyle konuşuyorsunuz vereceğiniz cevaba göre bazı grupları mutlu ediyor veya üzüyorsunuz. Cevaplar birden fazla grubu etkiliyor. Gruplardan herhangi birisi size cok sinirlenirse devrim yapabiliyor yada bazıları sizi cok severse anarşi çıkıyor ve yine devrim oluyor. Tam ortasını bulmak ve savaşlarda her grupdan asker almak zorundasınız çünki her grubun askerinin farklı özellikleri var.
Link : Google Play

Görseller :

Dictator 2 Android.