Kara Mizah yada Kara Komedi kelime anlamı olarak ciddiyetle anılan Din, Ölüm yada diğer değerlerle mizah yapılmasına denir.

Burada vericeğim film'ler sizin değerlerinizle ilgili mizah içerebilir.

İzlemeden önce Yukarıda yazdıklarımı dikkate alın.

Ayrıca Netflix dizi önerilerileri yazımızada bakmanızı tavsiye ederim

1. Diktatör


Wadiya isimli bir ülkenin diktatörü olan Amiral-General Aladeen Nükleer Silah denemeleri yüzünden ABD ile görüşme yapmak için gider. ABD görüşmelerinden önce kendisine darbe yapılıp koltuğu elinden alınınca ülkesini geri almak için verdiği uğraşları film'de izleyebilirsiniz.

IMDB: 6.4/10
Yönetmen: Larry Charles
Başroller: Sacha Baron Cohen, Anna Faris
Link: Netflix Git

Diktatör - Kara Mizah Filmler

2. Fi Tarihi


Taş Devrinde yaşayan 2 arkadaş yanlışla köylerinde yangın çıkartınca kovulurlar. Ormanda yürürken İncil tarihinde bir yolculuğa çıkarlar. Köylerinde aşık oldukları kızları köle olduğunda onları kurtarmaya çalışırlar. Bu film listedeki en Kara Mizah Filmdir. Eğer bu mizahı hassas bulacaksanız izlememenizi tavsiye ederim.

IMDB: 4.9/10
Yönetmen: Harold Ramis
Başroller: Jack Black,  Michael Cera
Link: Netflix Git

Fi Tarihi - Kara Mizah Filmler

3. Zohan'a Bulaşma


Eski İsrail Ajanı olan Zohan günün birinde Mossad'an sıkılıyor ve saç stilisti olmaya karar veriyor. Kendisini ölmüş gibi gösterip ABD'ye taşınan Zohan kendisine müşteri bulmak için harcadığı çabalar ve yaptığı farklı işleri konu alan film komedinin uç örneklerinden birisi.


IMDB: 5.5/10
Yönetmen: Denis Dugan
Başroller: Adam Sandler
Link: Netflix Git

Zohan'a Bulaşma - Kara Mizah Filmler

4. Süper Ot


Ölen arkadaşlarının küllerinde esrar yetiştiren 2 siyahi arkadaş o esrarı içeriklerinde aşırı zeki olurlar. O esrarı kullanıp üniversite sınavına girdiklerinde Ülkedeki bütün üniversiteler onları kendi okullarında görmek ister. Ama o esrarın sınırı vardır ve bittiği zaman tekrar eski hallerine dönenceklerdir.

IMDB: 6.3/10
Yönetmen: Jesse Dylan
Başroller: Method Man, Redman
Link: Netflix Git

Süper Ot - Kara Komedi Filmler