Rise Of Kingdoms Jumperlık Nedir ?


Jumperlık Rise of Kingdoms oyununda yeni açılan krallığa maksimum güçle başlamak yapılan ödül toplama sistemidir. Tam bir oyuncu dostu ama biraz uğraştırır.

Jumperlık Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli ?

Jumperlık yaparken dikkat etmemiz gereken mevzular sırasıyla
  • Belediye Binası 7 Lwli geçmemeli. 7 lwl üstüne çıkarsanız "Acemi Işınlanması" silinir ve yeni krallıklara geçiş yapamazsınız.
  • İlk krallığın mağara ve köylerini 3 gün içerisinde bitirmelisiniz. 2. Işınlanılan krallıkta 5 gün görev ve 6. gün ödül toplanılacak.
  • Sürekli olarak asker üretin ve Araştırmaların, Yükseltmelerin hepsini tamamlayın.
  • Günlük görevlerinizi tamamlayın ve altın anahtarları saklayın.
  • Mağara Sandıklarını AÇMAYIN. İçerisinden çıkan kaynaklar size yeni krallıkta lazım. Krallık değiştirirken kaynakları yanınızda taşıyamazsınız.

Rise Of Kingdoms Jumperlık Nasıl Yapılır ?


Jumperlık yapmak için öncelikle hangi Krallıktan ödül toplamak istediğimize karar vermemiz lazım. Youtubede ve diğer platformlarda Herkes Krallık 1001'den jump yapmaya başlamanızı tavsiye ediyor. Ben böyle düşünmüyorum. Bence KVK haritasına geçen bir krallıktan başlamalıyız. KVK haritasına ışınlanmadan verilen görevler olur onlardanda yapılabilecek görevleri yapıp ödülleri toplamamız gerekiyor. Seçtiğimiz krallıktaki tüm mağara ve köyleri max. 3 gün içerisinde topladıktan sonra en son açılan krallığa ışınlayacağız. Bu ışınlanma için yeni açılan hesaplarda bulunan acemi ışınlanmasını kullanıcaz. Yeni başlayan serverlerda bir görev etkinliği gelir. Oradaki görevlerinde tamamlayıp 7 gün boyunca orada bekleyeceğiz. 7 günün sonunda ödüllerimizi alıp Tekrar en son açılan servere başlayacağız.


Rise Of Kingdoms Jumperlık Nedir ?