Herkese merhaba daha önce beğendiğim android oyunların listelerini paylaşmıştım. Şimdi hazır covid-19 sebebiyle dışarı çıkamıyoruz tekrar bir android oyun listesi hazırlamak istedim.

Daha önceki listelerim.

Eylül 2019 Android Aksiyon Oyunları // Kendi seçimim

Taktik Savaşları (TFT) Benzeri 2 Android Oyun

2019 Android En İyi Strateji Oyunları - İnternetsiz



  • Frag Pro Shooter.

Frag Pro Shooter.
Nisan 2020 Android Oyunlar

Bu ay denediğim en zevkli android oyun diyebilirim. Oyunda Kendimize deste yapıp başlıyoruz. 5 karttan oluşan desteyle oyuna giriyoruz. Her öldüğümüz zaman bu 5 karttan istediğimiz bir tanesini oluo savaşıyoruz. En güzel yanı ( Bence ) Savaşların 1v1 olması. 5 kartın hepsi aktif olarak savaşıyor siz ve rakibiniz dışındaki tüm kartlarınız ve rakibiniz kartları bot olarak savaşıyor ve onlara taktik verebiliyorsunuz. Kesinlikle bu ay denediğim android oyunlar arasında ilk sırada.

  • Steel and Flesh 2

Steel and Flesh 2
Nisan 2020 Android Oyunlar

Mound and Blade benzeri android oyun diyebiliriz. Geçen geçe oyuna başlayıp 6 saat aralıksız oynadım. Oyunda karakterimizi seçiyoruz ve başlamak istedigimiz yeri belirliyoruz. Bi klana mutlaka yemin etmenizi tavsiye ederim. Savaşları isterseniz savaş alanına gidip anlık yönetiyor ve kendiniz savaşıyorsunuz isterseniz otomatik savaş diyip anında savaşmasını sağlıyorsunuz. İşin en güzel yanı gerçekten telefon hafızasında çok az yer kaplıyor. Böyle bir android oyunun çok daha fazla yer kaplamasını beklerdim.


  • Rebel Inc.

Rebel Inc.
Nisan 2020 Android Oyunlar

Daha önce ki yazılarıma baktıysanız ( Link Yukarıda ) Plague Inc. Adında bir virüs oyunu görürsünüz. Bu da Plague Inc. oyununun bir modu. Siz bir diktatörsünüz ve isyancılara karşı savaşıyorsunuz. Bir taraftan halk hizmet bekliyor ve hizmet yapmazsanız isyancıları destekliyor. Bir yandan isyancılar sürekli olarak şehirlerimize saldırıyor. Kendi askerimizi sahada istediğimiz kadar tutabiliyoruz ama Müttefik ordu askerlerini uzun süre tutunca halk yine sinirleniyor. 



Ayrıca yinede zaman geçiremezseniz. Marie Lu Fantastik Kitap Serileri Epub Bu kitapları okumak istiyebilirsiniz. X-Man, Harry Potter Karışımı bir kitap. Normalde kitaptan nefret eden ben bile okudum yani düşünün :)